Home welkom Portfolio about us investment Contact

Lifestyle

Susanne de Goeij 19-09-1986

Ik ben opgegroeid in een creatieve familie, Muziek, beeldhouwen, tekenen, creatief koken, huizen bouwen, macramé, zingen, dans en nog vele andere creatieve activiteiten waren onderdeel van mijn opvoeding.

Op mijn 13e bleek ik een chronische ziekte te hebben, Het leven werd zwaarder en met een hoop wilskracht heb ik een aantal opleidingen weten af te ronden waaronder hair and make-up artist.

Zo kwam ik ook in aanraking met veel fotografen en werd mijn interesse gewekt hier iets mee te gaan doen. Toen mijn dochtertje geboren werd begon ik met foto’s maken van haar en bleek ik fotograferen heel leuk te vinden en kreeg ik vaak te horen dat ik er meer mee zou moeten doen.

Omdat ik niet in staat ben om fulltime te werken ben ik begonnen met fotograferen waarbij ik mijn eigen tijd kan indelen. Door de samenwerking met Serina kan ik nu 2 professioneel verzorgde shoots per maand doen en mijn creativiteit delen met de wereld.

Ik heb een eigen stijl waarin je invloeden terug vind van sprookjes, Disney, bohémien en vintage invloeden.Serina Bruins, 03-07-1986

Ik ben Serina, moeder van een dochtertje van 2 jaar, die het heel erg leuk vindt om op de foto te gaan. Vooral als Susanne de foto's maakt. Dit is hoe Susanne en ik elkaar hebben leren kennen, en hoe ik in aanraking ben gekomen met fotografie en styling.

Ondanks dat ik me niet eerder met styling en fotografie op deze manier heb beziggehouden, verliep de "samenwerking" met Susanne zo soepel, dat het leek alsof we elkaar al heel goed kenden. Ik heb ontzettend genoten van het helpen met de styling, dat ik er graag meer mee wil doen. De creativiteit en het talent van Susanne hebben daar een grote rol in gespeeld.

Ik zal naast mijn parttime baan, ondersteuning geven bij de voorbereiding van en tijdens de fotoshoots. Mijn stijl is voornamelijk geïnspireerd op Bohémien en Disney.

Ik verheug me op onze samenwerking,  waarmee wij elke shoot origineel en bijzonder zullen maken.