Home welkom Portfolio about us investment Contact

Lifestyle

ALGEMENE INFORMATIE


WE ZIJN ZEER VEREERD DAT U HEBT GEKOZEN VOOR HEART MADE LIFESTYLE PHOTOGRAPHY, WE ZULLEN ALTIJD ONZE UITERSTE BEST DOEN OM U EEN PLEZIERIGE SHOOT MET PRACHTIGE FOTO’S ALS RESULTAAT TE BEZORGEN.

OP ELKE SHOOT ZIJN ONZE ALGEMENE VOORWAARDEN VAN KRACHT, ALS U EEN SHOOT BIJ HEART MADE LIFESTYLE PHOTOGRAPHY HEEFT GEBOEKT DAN GAAT U AUTOMATISCH AKKOORD MET DE VOLGENDE ALGEMENE VOORWAARDEN:


STIJL VAN DE FOTOGRAAF

HEART MADE LIFESTYLE PHOTOGRAPHY HEEFT EEN DUIDELIJKE EIGEN STIJL. WE WERKEN MET INVLOEDEN VAN SPROOKJES, DISNEY, VINTAGE EN BOHEMIAN STIJLEN. ALS U ER VOOR KIEST OM EEN SHOOT BIJ ONS TE BOEKEN KRIJGT U INSPRAAK IN DE STIJL (M.U.V MINI SHOOTS) MAAR WIJ GAAN ER VAN UIT DAT U VOOR ONS HEEFT GEKOZEN OMDAT U ONS WERK MOOI VIND EN WE FOTOGRAFEREN DAN OOK ALLEEN IN ONZE EIGEN STIJL, VERZORGEN ONZE EIGEN SETS EN PROP EN ZULLEN U ADVISEREN IN KLEDING/HAAR/MAKE-UP. WIJ ZULLEN U TEN ALLE TIJDEN AANRADEN EEN FOTOGRAAF TE KIEZEN DIE PAST BIJ DE STIJL FOTO’S DIE U WILT HEBBEN EN ZIJN NIET AANSPRAKELIJK VOOR TELEURSTELLING OVER DE STIJL FOTO’S DIE U ONTVANGT.